Seminars voor architecten

Voor (meer) kennis over de verschillende aspecten van bouwkundig ontwerpen en detailleren met staal.

Voor (meer) kennis over de verschillende aspecten van bouwkundig ontwerpen en detailleren met staal organiseert Bouwen met Staal de seminars 'Architect + Staal', zowel regionaal als in-company.

Een in-company seminar vindt plaats letterlijk binnen de muren van het architectenbureau en sluit aan op de vooraf aangegeven informatiebehoeften bij het bureau. Het seminar kan de invulling zijn van een lunch-lezingensessie of een atelieravond.

Een in-company seminar:

  • is gratis: Bouwen met Staal levert de inleiders en audio-visuele apparatuur; het architectenbureau regelt een zaal en eventueel gewenste versnaperingen;
  • duurt maximaal twee uur: dat is goed voor maximaal drie inleidingen van elk 30 minuten en gelegenheid voor vragen, discussie en een korte pauze;
  • is óók mogelijk in interactievere vorm: denk aan een groepsdiscussie of workshop;
  • telt mee als verplichte bij- en nascholing (Wet op de Architectentitel): de deelnemers kunnen de bestede uren opvoeren als permanente educatie. Elk uur Architect+Staal = een WAT-uur.

Desgewenst kan het bureau ook medewerkers van verwante of naburige bureaus voor het seminar uitnodigen.

Het programma wordt in nauw overleg met de architect opgesteld. Er is keuze uit een lijst van vaste voordrachten. Ook kunnen eigen onderwerpen voor een presentatie worden aangedragen. De inleidingen worden verzorgd door adviseurs van Bouwen met Staal en (namens Bouwen met Staal) Tatasteel, VPT Versteeg, Interdam Projects, Dutch Engineering en Slimline Buildings.

Aanmelden

Belangstelling? Het aanmeldingsformulier vindt u hier. Na ontvangst van het ingevulde formulier, neemt Bouwen met Staal contact met u op om uw wensen voor het seminar te bespreken.

Inlichtingen

Wilt u eerst nadere inlichtingen? Stuur dan een e-mail naar Arend Dolsma (arend@bouwenmetstaal.nl) of bel hem op (079) 353 12 77.